Hoe snel ontvang je je nieuwe spullen?

Je ontvangt je bestelling binnen 5 dagen. Indien niet meer voorradig krijgt u zo snel mogelijk bericht.

 

Ruilen?

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • Ruilen of je geld terugvragen moet binnen 14 dagen na aankoop
  • Het originele prijskaartje dient nog aan het artikel gehecht te zijn
  • Stuur de originele pakbon altijd mee. Geef op deze pakbon aan of je wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden.
  • Accessoires worden niet geruild.

 

Annuleren?

Je kunt gemaakte orders niet annuleren. Je kunt wel gratis je bestelling retourneren of ruilen, per post of in een van onze winkels.
Je kunt ook altijd makkelijk ruilen of retourneren in een van onze winkels. Hiervoor gelden dezelfde regels als hierboven genoemd.
Indien je geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij je spullen retour hebben ontvangen.

 

Klacht?

Heb je een klacht over het gekochte kledingstuk? Stuur dan een email waarin je de klacht duidelijk omschrijft naar info@erkavof.nl . Zorg altijd dat je in het bezit bent van de originele pakbon. Dit is namelijk je garantie- en aankoopbewijs. (Heb je een klacht over een in de winkel gekocht artikel, ga dan naar die winkel).

 

Bijdrage bezorgkosten?

Bestellen bij erka-webshop.nl is bijzonder goedkoop. Bij bestellingen boven de €50.00 zijn de verzendkosten gratis. Onder de €50.00 berekenen wij € 4.95 verzendkosten. Retour verzendkosten zijn voor uw rekening. U kunt natuurlijk de goederen naar een van onze winkels retour brengen.

Call Now Button